Om Candyking

I 1984 var Sverige et kedeligt land for dig, der elsker slik. Udbuddet var småt, poserne var færdigpakkede, og der var kun én slags i hver pose. Slikelskeren Christer Forsman kunne ikke forstår hvorfor. Alle mennesker er jo forskellige.

Med en drøm om valgfrihed og smagsglæde satte han sig for at skabe sit eget slikrige. Og som konge tilsatte han en glad lille filur, som regerede med nysgerrighed, til at holde styr på de lækreste godbidder og give dig mulighed for at blande dem, præcist som du vil.

Siden da har vi gjort alt for at gøre dit liv sødere. Eller surere. Eller saltere for den sags skyld. Hver påske, jul, fødselsdag eller filmaften skal blive et festfyrværker af smagsoplevelser, lige efter din smag. Og når nogen har brug for en tak, et tillykke, et hurra eller en hilsen, hjælper vi dig med at sige det på den lækreste måde, der findes. I dag findes vi over hele verden og tilbyder flere end 500 slikvarianter at vælge mellem.

Drømmen om valgfrihed og smagsglæde er slået flot igennem. Men vi er ikke tilfredse med det. Vores konge regerer fortsat med nysgerrighed, og så længe der findes flere godbidder, som venter på at blive opdaget, er det vores pligt at gøre netop det.